Obs de Whee Puntdak bestaat 40 jaar!

18 mei 2016
De Puntdakschool bestaat dit jaar veertig jaar en dat moet gevierd. In de week van 23 mei t/m 28 mei heeft het organiserend comitť een feestelijk programma samengesteld voor zowel de huidige leerlingen en personeel als de oud-leerlingen en oud-leerkrachten. Op 28 mei viert de Puntdak deze bijzondere mijlpaal dus met een grote reŁnie.
Hieronder zijn de activiteiten ter gelegenheid van deze speciale mijlpaal nog een keer op een rij.
  • Maandag 23 mei: Feestelijke opening om 8.30 uur op het plein waarbij alle ouders welkom zijn en gezamenlijk ontbijt voor de leerlingen.†De hele dag het muzikale project Body Boem Big Band met workshops door het Fort van de Verbeelding.
  • 's Avonds nodigen we alle ouders uit om te komen kijken naar een† toneelvoorstelling door ouders en leerkrachten. Het toneelstuk wordt de volgende ochtend opgevoerd voor de leerlingen.
  • Dinsdag 24 mei:† 's Ochtends de voorstelling van het toneelstuk HELP, TANTE KOMT! door ouders en leerkrachten.
  • 's Middags DISCO!
  • Woensdag 25 mei:† In samenwerking met Wijkvoorziening Het Doesgoor gaan we daar sporten. We sluiten de ochtend af met een gezonde lunch.†Oma's en opa's worden uitgenodigd om dan gezellig een hapje met de kinderen mee te eten.
  • Donderdag 26 mei:††Dansproject o.l.v. Scapino. 's Ochtends zijn de leerlingen vrij!† De dag begint om 12.30 uur met creatieve en muzikale workshops.†Om 15.30 uur zijn de leerlingen vrij voor een korte eetpauze thuis.† Om 17.00 uur worden de leerlingen verwacht op de Reggehof voor de Generale† Repetitie en een grandioze voorstelling voor ouders en andere belangstellenden.† Aanvangstijd voorstelling: 18.30 uur.† Er is een beperkt aantal plaatsen voor de voorstelling beschikbaar. We zorgen voor een eerlijke verdeling van de kaarten. Entree gratis.†
  • Vrijdag 27 mei:† We sluiten de jubileumweek af met een gezellige spelletjesochtend.
  • Zaterdag 28 mei:†'s middags is er een reŁnie voor oud-leerlingen, oudleerkrachten en anderen die in de afgelopen 40 jaar betrokken waren bij de Puntdakschool.