KA 1 AccreditatieBinnen OPO Hof van Twente gaan leerkrachten op studiereis en kunnen groepen leerlingen reizen binnen Europa! Dit wordt mogelijk gemaakt doordat OPO Hof Van Twente met haar 9 scholen een KA 1 Erasmus+ Accreditatie heeft gekregen van het Nationaal Agentschap van Nederland (Nuffic)!
In de periode 2022-2027 zal het onderwijzend personeel van het bestuur als een consortium ondersteund door de internationaliseringscoŲrdinator (Mevr. N. Atabek) profiteren van een breed scala aan mogelijkheden om hun onderwijsplannen uit te werken met een lange termijn perspectief verbonden aan hun visie, in plaats van zich te richten op het korte termijn perspectief en details over het dagelijkse beheer van activiteiten.
Gefinancierd door de EU, via Erasmus+, kunnen werknemers van OPO Hof van Twente door heel Europa reizen om de beste praktijken te zien, deelnemen aan cursussen om hun professionele groei te vergroten, zich bezighouden met projecten met hun leerlingen, en internationaliseringsactiviteiten initiŽren voor Europese scholen om naar OPO Hof van Twente scholen te komen en te leren over ons innovatieve onderwijs!

Ook kunnen groepen leerlingen scholen in andere landen bezoeken en kennismaken met de verscheidenheid aan culturen in Europa.