Obs 't Gijmink verhuisd!

08 december 2011
Nadat de eerste plannen al jaren geleden op tafel kwamen is het maandag 12 december dan eindelijk zo ver: de deuren van de nieuwe school gaan dan open voor kinderen, leerkrachten en ouders.

Na het oplaten van ballonnen en een korte toespraak van Bert van den Berg konden de kinderen naar binnen. Voor de meeste leerlingen was het een spannende ochtend. Voor het eerst een hele dag in het nieuwe schoolgebouw met limonade en gebak verzorgd door de Ouderraad.

Het nieuwe pand, waar 14 maanden aan gebouwd is, omvat naast de school met diverse werkruimtes en een prachtige centrale hal ook het buurtcentrum, ruimtes voor Triangel (kinderopvang) en de Peuterspeelzaal en een sportzaal die voldoet aan de laatste inzichten van NOC/NSF. Een echte multifunctionele voorziening waar we met z’n allen heel erg trots op kunnen zijn en die hopelijk tot voorbeeld en inspiratie mag dienen voor toekomstige onderwijsvoorzieningen in de Hof van Twente. De school is ruim van opzet en met de indeling is al rekening gehouden met het feit dat Obs 't Gijmink zich aan het ontwikkelen is richting Daltononderwijs.

De officiële opening staat gepland voor 2 februari 2012.

Alle collega’s van St. OPO HvT worden in de gelegenheid gesteld om op woensdagmiddag 21 december tussen 13.00 en 15.00 uur een kijkje te nemen in het prachtige nieuwe gebouw. Op 21 januari 2012 kan iedereen, die geïnteresseerd is, de oude school nog één keer bezichtigen.