350 jaar onderwijs in Markvelde

30 maart 2014
Op 25 april 2014 viert Obs Markvelde het feit dat er al 350 jaar onderwijs in de buurtschap wordt gegeven. De voorbereidingen voor de feestelijkheden zijn op dit moment in volle gang. 's Avonds is er een reŁnie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten.

Ook is een werkgroep bezig met het samenstellen van een jubileumboek dat op dezelfde dag zal worden gepresenteerd. Voor dit jubileumboek zoekt de organisatie nog grappige anekdotes van iedereen die ooit in Markvelde op school heeft gezeten. Deze anekdotes kunnen worden doorgeven aan de werkgroep die hier mee bezig is.

Ook andere bijdragen voor het boek, zoals foto's, oude documenten enz. of ideeŽn voor de reŁnie zijn uiteraard welkom. Alle bijdragen kunnen per mail voor 1 februari 2014 worden opgestuurd naar 350jaar@obs-markvelde.nl.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de voortgang van het jubileum of u alvast aanmelden voor de reŁnie dan kun u ook van dit mailadres gebruik maken of regelmatig een bezoek brengen aan de website van de school: www.obs-markvelde.nl