"Big Five"

 
     
     

 

 
Dat de OPO-scholen "Scholen met lef" zijn hebben ze de afgelopen jaren wel bewezen. Negen openbare scholen waar uw kind centraal staat maar waar elke school een duidelijke visie heeft hoe dat het best kan. Om ons credo "Scholen met lef" ook als stichting uit te stralen lanceert de stichting het project The Big Five.
 
The Big Five zijn een vijftal projecten waarmee OPO HvT zich duidelijk onderscheidt. De laatste maanden heeft iedereen al een tweetal van deze projecten in de pers voorbij zien komen. Schoolhondenproject "Zapp & Co" heeft de regionale pers al gehaald net als het project "Heel OPO Kookt".

Een derde project heeft als doel om leerlingen en leerkrachten kennis te laten maken met de nieuwste technische gadgets en krijgen daarbij les van de ietwat verstrooide "Professor Jari". Hij gaat op dit moment, net als de chefkok bij het kookproject, de scholen van OPO HvT langs om les te geven in het programmeren van robots, het printen (met een 3D-printer) van je zelf ontworpen sleutelhangers of het gebruiken van de VR-brillen.